Trouwbeurs Hoek van Holland maandag 23 januari

Op maandag 23 januari 2012 organiseert Bridal Fairs van 18.00 uur tot 21.30 uur een sfeervolle bruidsbeurs in BeachClub Royal in Hoek van Holland Tijdens deze bruidsbeurs zullen een aantal gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche informatie geven over de vele mogelijkheden om jullie trouwdag bijzonder te maken.

Bruidsjurken, bloemen, styling, muziek, trouwvervoer… het is er allemaal! Daarnaast ontdek je meteen BeachClub Royal. Deze horecagelegenheid in Hoek van Holland behoort tot de beste en sfeervolste strandpaviljoens van Nederland en is een officieel erkende trouwlocatie.

De entree is kosteloos. Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje en een entreebewijs. Na het invullen hiervan ontvangen jullie een goed gevulde goodiebag!

Lees er meer over op de site van Bridal Fairs.

Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Woerden: maandag 20 februari
Lees ook:Bruidsbeurs op 18 november in Kasteel Heeswijk
Lees ook:Column: Live huwelijksaanzoek tijdens bruidsbeurs
Lees ook:Bruidsbeurs in Brasserie Kloosterhoeve te Harmelen
Lees ook:Bruidsbeurs 17 oktober: Maarten Maartenshuis, Doorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>