Kwartetten met herinneringen tijdens vrijgezellenfeest

Willen jullie een rustige vrijgezellenmiddag organiseren voor een vriendin, omdat ze bijvoorbeeld zwanger is? Dan hebben we een leuke tip. Je kunt namelijk een eigen kwartetspel maken met een zelfgekozen thema en foto’s.

Selecteer de leukste foto’s van jullie samen. Denk aan hilarische foto’s van jullie vakanties samen, maar schakel ook de familie in om leuke kinderfoto’s te pakken te krijgen. Zo kun je alle kanten op. Natuurlijk kun je zo’n kwartet ook cadeau doen tijdens het huwelijk.

Op KwartetCadeau.nl kun je eenvoudig met je eigen foto’s en teksten een kwartetspel samenstellen. Het spel wordt gemaakt van stevige, extra grote en mooi afgewerkte kwartetkaarten en wordt verpakt in een vrolijk doosje. Met behulp van een duidelijke uitleg stel je eenvoudig online je kwartet samen en kun je het net zo lang aanpassen totdat het helemaal naar je zin is.

 
www.kwartetcadeau.nl

Lees ook:Wolkie Talkie geeft foto extra sfeer
Lees ook:Foto op je trouwkaart?
Lees ook:Ambtenaar van de burgerlijke stand kies je zo
Lees ook:ADV: Servetten bedrukken met naam of tekst van Bulbby
Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>