Wolkie Talkie geeft foto extra sfeer

Wil je de foto’s van je bruiloft iets extra’s geven, gebruik dan Wolkie Talkie. Dit zijn whiteboards in de vorm van praat- en denkwolkjes zoals bekend uit stripverhalen.

Iedereen kent het wel: na je feest of vakantie haalde je je ontwikkelde foto’s bij de winkel op en kocht er felgekleurde stickertjes bij met standaardteksten om op je foto’s te plakken. Het nadeel van die stickers was dat de teksten vaak niet aansloten bij de sfeer van het evenement. Daarnaast zag het er nogal slordig uit, zo’n stickertje op een foto…

Wolkie Talkie laat oude tijden herleven en voegt er iets extra’s aan toe. Het principe is simpel: je pakt een praat- of denkwolkje, schrijft er met een stift een tekst op en neemt de foto. Nadat de foto genomen is, wis je de teksten eenvoudig weg met de wisser op de stift en begin je opnieuw. Of zoals ze bij Wolkie Talkie zeggen: Let your Wolk do the Talk!

Wie een setje Wolkie Talkies koopt, ontvangt twee praatwolkjes en een denkwolkje. Daarnaast zitten er in een setje drie stiften met een wissertje op de dop. Om de praat- en denkwolkjes zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, zit er aan de achterkant een handvat. Wie op de website www.wolkietalkie.nl een setje bestelt, betaalt € 19,95.

Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s
Lees ook:Maak gastenboek met Wolkie Talkie
Lees ook:Foto op je trouwkaart?
Lees ook:Kwartetten met herinneringen tijdens vrijgezellenfeest
Lees ook:Anne Hathaway en Adam Shulman getrouwd (foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wolkie Talkie geeft foto extra sfeer

 1. Allround Fotografie

  Wij gebruiken de Wolkie Talkies dikwijls ‘s avonds bij de ingang van het feest van het bruidspaar.

  Terwijl de ene trouwfotograaf rondloopt om sfeerfoto’s te maken, staat de andere trouwfotograaf bij de ingang alle binnenkomende gasten te fotograferen.

  Hij/zij zorgt ervoor dat elke gast (of stel/groep) een boodschap of wens op een Wolkie Talkie schrijft en maakt daar vervolgens een foto van.

  Zo heeft het bruidspaar een leuke serie foto’s van alle gasten voor een origineel gastenboek.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s | Trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>