Vrijgezellenfeest met Hotspotroute in Rotterdam

Zit jij in de organisatie van het vrijgezellenfeest van een van je beste vrienden. Heb je werkelijk geen idee wat te doen, ga dan naar Rotterdam. Tijdens de Hotspotroute ontdek je in één avond de beste plekken van de Maasstad: de pittoreske Oude Haven, het historische Maagd van Hollandkwartier en het culturele hart van de Witte de Withstraat. Een programma waarbij activiteiten als cocktailworkshops, sightseeing én tourtjes in tuk-tuks zorgen voor een ultieme avond uit.

De allesomvattende Hotspotroute is hét antwoord op saaie, verplichte nummertjes en laat Rotterdam op haar best ervaren. Het startpunt van de Hotspotroute is de schilderachtige Oude Haven. In cocktailbar Elit start de tour met een smaakvolle cocktailworkshop, verzorgd door een professionele cocktailshaker. Na de workshop navigeert de groep zich langs de architectonische kubuswoningen richting de volgende halte: restaurant Level in het Maagd van Hollandkwartier. In dit gezellige restaurant krijgt het gezelschap een smakelijk driegangenmenu voorgeschoteld in een knusse huiskamersfeer.

Als uitsmijter van de avond brengt een hippe tuk-tuk de groep naar de Rotterdamse nr. 1 club: Blender. In deze industriële club op de Witte de Withstraat wordt iedereen uitgebreid in de watten gelegd. Vrije entree, ontvangst op de ‘Red Carpet’ en een compleet ingerichte Special Service Table mét magnum fles champagne geeft de avond een spectaculaire wending. Hierna wordt er tot in de vroege uurtjes gedanst op de beats van de beste DJ’s uit Rotterdam en omstreken!

Hotspotroute Rotterdam is het resultaat van de samenwerking van Blender, Elit en Level. Naast afzonderlijke kwaliteiten, hebben de drie zaken een belangrijke overeenkomst: cocktails. Het barpersoneel van de drie zaken wordt al jaren geloofd om hun uitmuntende vakmanschap op dit gebied. De Hotspotroute kan vanaf 6 personen gereserveerd worden op www.hotspotrouterotterdam.nl. Ook zijn er combinatie arrangementen mogelijk met de ludieke cocktailstrippenkaart. Een originele manier om de beste cocktails van de stad te proeven in groepsverband!

Lees ook:Hotspotroute Rotterdam geïntroduceerd
Lees ook:Trouwen in Rotterdam
Lees ook:Green Village Nieuwegein wint Toptrouwlocaties Award 2013
Lees ook:Finley het Witte Huis meest populaire trouwlocatie
Lees ook:Bier cocktails

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>