Ontvoering tijdens vrijgezellenfeest kan je duur komen te staan

Het plannen van een vrijgezellenfeest is natuurlijk geweldig. De meest bizarre ideeën komen voorbij. Maar let er wel op dat je met de uitvoering niet voor paniek zorgt. In Utrecht belden bijvoorbeeld maar liefst dertig buurtbewoners 112 toen ze een groepje mannen met bivakmutsen een andere man zagen ontvoeren.

Zes politieauto’s kwamen de drie gemaskerde mannen arresteren en de vrijgezel werd ook in de handboeien geslagen. Uiteindelijk hebben ze alle drie een boete van honderddertig euro gekregen en liep het vrijgezellenfeest een vertraging van twee uur op.

Klik hier om meer te lezen.

Lees ook:Mannen zijn bang de verkeerde vrouw te trouwen
Lees ook:Scheiding Rafael van der Vaart en Sylvie Meis
Lees ook:Vrijgezellenfeest organiseren: acht tips!
Lees ook:Vrijgezellenfeest van William en Kate
Lees ook:Brunette sneller de bruid dan blondine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>