Bijzondere ringen van Phie Art Jewels

Een trouwring kies je niet zomaar. Voor diegene die een wat exclusievere en creatieve uitstraling willen hebben bij de uitstraling van deze token of love is er in Alkmaar een atelier in een authentiek pand waar deze worden gesmeed. Phie Art Jewels heeft met haar unieke collectie van handgemaakte en pure sieraden voor die belangrijke dag de perfecte ring.

Prikkelende combinaties van diverse natuurlijke materialen zoals goud, zilver, parels of diamanten zorgen ervoor dat bijna iedereen tijdens de ceremonie zich zal moeten inhouden, maar eigenlijk wil opstaan en roepen; ‘Ja, ik wil ook!’

www.phie.nl


Lees ook:Ambacht en design puur op gevoel van de designer
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Little Gems van Betty Bogaers; ontdek nieuwe collectie
Lees ook:Jéh Jewels zorgen voor finishing touch look bruid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>