Bamboe Due Punti ringen voor ‘groen’ huwelijk

Het Italiaanse sieradenmerk Due Punti komt dit najaar met de Zen-collectie: ringen van silicone met schakels van 100% gerecycled bamboe, die door hun flexibiliteit om ieders vinger passen en tegelijkertijd ook stevig zijn. Prachtig voor stellen die voor een ‘groen’ huwelijk gaan, of als je je lief heb een bijzondere ring ten huwelijk wil vragen.

Het innovatieve sieraad is geïnspireerd op de rustgevendheid van de natuur en lijkt qua vorm op een bamboesteel. De ringen zijn voorzien van een 0.02 ct briljant geslepen diamant in een zilveren zetting en zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren: Yellow Rising Sun, Samurai Brown, Fuji White, White Kimono, Sumi Black, Green Jade, Pink Cherry Blossom, Blue Geisha, Grey Sake en Green Tea.

voor meer informatie over verkooppunten op http://duepunti.nl/storelocator.php?lang=nl. Verkoopprijs € 69,-.

Lees ook:Prachtige nagellak kleuren voor dansende bruiden
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi
Lees ook:Trouwringen uit de natuur
Lees ook:Zijden lampions als decoratie feestlocatie
Lees ook:Verloving Rihanna en Chris Brown? Huwelijk in zomer…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>