Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi

Diamanten hebben een grotere aantrekkingskracht op vrouwen dan goud. Casa Gi is expert in het combineren van deze twee meest aantrekkelijke materialen in de wereld. De klassieke ‘Pavé’ collectie, bestaande uit ringen met minimaal 100 diamanten per ring, is dan ook moeilijk te weerstaan.

In deze collectie is de jarenlange ervaring van Casa Gi in de diamantwereld duidelijk te zien. De echte blikvangers zijn de Cariati ring met maar liefst 248 diamanten, de Palazzo ring en de Cesia ring,met respectievelijk 2,85ct en 3,85ct aan diamant. Iets minder groot, maar nog steeds tijdloze statement ringen, zijn de smallere Cariati ringen en de Fellini ringen.

Alle juwelen worden vervaardigd in eigen atelier uit 18k goud met witte briljanten van F/G VVS/VS kwaliteit. De gouden ringen worden handmatig ingelegd met witte, zwarte of cognackleurige diamanten. Het Belgische juwelenhuis biedt absolute kwaliteitsgarantie, waardoor je met deze ring natuurlijk bent verzekerd van een jawoord.

Lees ook:Roca-collectie van Bigli: kleurrijke ringen met barok look
Lees ook:Luxe manchetknopen voor de stijlvolle man
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Juwelenmerk Bigli lanceert kleurrijke Margherita ringen
Lees ook:Unieke trouwringen printen met 3D printer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>