18 karaat gouden sieraden omhuld door symboliek

Petra Reijrink heeft dit jaar haar eerste exclusieve18 karaat gouden collectie gelanceerd. Een nieuwe bijzondere serie met een blijvende waarde. Een collectie die is geïnspireerd op verfijnde Franse antieke sieraden en die de herinnering van haar reizen door de wereld meedraagt.

Deze nieuwe exclusieve serie, waarin originaliteit en verfijning centraal staan, is tot stand gekomen in samenwerking met een bevriende Japanse sieradenontwerper uit Tokio. De sieraden zijn vervaardigd met prachtig bewerkte parelmoer en (half)edelstenen, verguld hoogwaardig zilver, emaille en parels.

Petra Reijrink: “Soms kent het leven emotionele momenten die we willen vasthouden in onze herinnering. Ze doen verlangen naar symboliek, schoonheid en sentiment. Deze elementen zijn onlosmakelijk verbonden met de nieuwe collectie die daardoor een blijvende emotionele waarde heeft. Mijn sieraden zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en onderscheiden zich door een fijne en delicate uitstraling.”

Petra Reijrink: “Tijdens mijn reizen krijg ik veel indrukken te verwerken die ik vastleg in mijn geheugen en op beeld. Overal zoek ik naar bijzondere materialen en wat ik beleef en zie verwerk ik in mijn sieraden. Ik combineer oud en nieuw, omdat oud laat verlangen naar nieuw en nieuw laat verlangen naar oud. Oude technieken en gebruiken boeien mij enorm. Het verlangen naar symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment zijn onlosmakelijk met mijn sieraden verbonden.”

Voor meer informatie en verkoopinformatie: www.petrareijrink.nl

Lees ook:Magische sieraden Petra Reijrink voor je huwelijk
Lees ook:Crazy bruiloft met sieraden van Petra Reijrink
Lees ook:Draagbare schatten van Petra Reijrink
Lees ook:Inspired by nature: Jéh Jewels Gold Plated
Lees ook:Zomerse kleurrijke sieraden van Angeli Dolci

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>