Handig bij het plannen van bruiloft: CheckZis-lijstje

Hoe plan je een bruiloft? Welke huwelijkse voorwaarden moet je overwegen? De nieuwe website CheckZis.com helpt gebruikers met alle vraagstukken. Net als bij Wikipedia kan iedereen zijn kennis bijdragen. Maar dan in de vorm van een lijst.

Oprichter Dennis Saaltink: “We hebben CheckZis bedacht in de hotelbar van het Rotterdam Hilton. Onder het genot van een biertje schreven we op een bierviltje onze “bucket list” – het lijstje met zaken die je gedaan moet hebben in je leven. Toen we de lijst maakten kwamen we erachter dat mensen dol zijn op lijsten en dat het veel productiever én leuker is ze samen te maken.”

Dennis Saaltink en mede-oprichter Jeroen van der Ent hebben samen ruim 20 jaar ervaring in online media, onder andere bij Sanoma Media en Kluwer. Jeroen: “In die 20 jaar zagen we zo veel informatie in lijsten voorbij komen dat we ons afvroegen: waarom is hier geen website voor?”

Op CheckZis kan iedereen een lijst starten of punten bijdragen aan lijsten van anderen. Iedereen die inhoud bijdraagt aan de lijsten van CheckZis kan een gratis advertentie plaatsen. De advertentie zorgt voor verkeer naar de website en verbeterde vindbaarheid in Google. Bedrijven als KPN experimenteren al met lijsten op CheckZis. Dennis Saaltink: “Maar we zien ook veel animo bij de kleinere organisaties en bedrijven. Ze creëren relevante lijsten en worden zo op internet beter gevonden.”

De website is te vinden via www.checkzis.com.

Lees ook:Bruidegom Jeroen Meus en zijn bruid Stephanie (video)
Lees ook:Froukje de Both en Jeroen te Rehorst gaan trouwen
Lees ook:Schets van Justin Alexander bruidsjurk als cadeau
Lees ook:Gratis voor iedereen die gaat trouwen
Lees ook:Leuke bedrijven als je gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>