Persoonlijke en interactieve verbintenis vol beleving

De trouwceremonie is het moment dat een paar ten overstaan van vrienden en familie de liefde aan elkaar verklaart. In veel gevallen wordt deze huwelijksvoltrekking uitgevoerd door een trouwambtenaar die het bruidspaar nauwelijks kent, waardoor een onpersoonlijke of saaie ceremonie kan ontstaan. De gasten zijn daarbij meestal vooral toeschouwer. Mooi Trouwen doet dat anders.

Het bedrijf begeleidt persoonlijke trouwceremonies waarin alle mogelijke wensen van het bruidspaar zijn meegenomen en waarbij de genodigden door een interactieve ceremonie nauw worden betrokken bij deze verbintenis. Door zowel bruidspaar als gasten gerichte vragen te stellen en een actieve bijdrage te laten leveren aan de trouwceremonie, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. Bruidspaar en gasten lachen, luisteren, vertellen, stralen en genieten samen. Mooi Trouwen kan overal, in de achtertuin, de stamkroeg of een Frans kasteel. Met dit verrassende concept maakt het bedrijf de ceremonie tot het romantische hoogtepunt van de trouwdag.

Interactieve ceremonie
Als ceremoniespreker merkte Mark van Leeuwen, oprichter van Mooi Trouwen, dat er behoefte was aan iets anders dan de standaard trouwceremonie zoals die bij de meeste gemeentehuizen wordt uitgevoerd. Hij bedacht daarom de interactieve ceremonie, waarbij hij geen speech houdt maar gerichte vragen stelt aan het bruidspaar, de getuigen, ouders, familie en vrienden. Een verrassend concept, merkt Mark: “het is iets dat mensen nog niet eerder hebben meegemaakt. Het maakt dat ook gasten intensief betrokken zijn bij het trouwproces, omdat ze al snel doorhebben dat ze een vraag kan worden gesteld. Dat zorgt voor een levendige en intieme sfeer, omdat ik teruggeef wat het bruidspaar over de gasten geschreven heeft. Ook vraag ik aan het bruidspaar of ze elkaar een brief willen schrijven, die ze pas tijdens de ceremonie aan elkaar voorlezen. Naar mijn idee het mooiste moment van de ceremonie.”

Uitgebreide kennismaking
Aan een trouwplechtigheid die wordt begeleid door Mooi Trouwen gaat een intensief traject vooraf, bestaande uit verschillende uitgebreide gesprekken. Om te ontdekken welke gedachten een bruidspaar bij de ceremonie heeft, om de achtergrond van het paar te leren kennen en helder te krijgen wat de band is met de bruiloftsgasten. Op die gesprekken worden de vragen gebaseerd die Mark tijdens de huwelijksvoltrekking stelt. Bruidsparen sluiten tijdens zijn ceremonies niet alleen een verbinding met elkaar, maar hebben ook een intieme verbinding met de gasten, wat de dag extra bijzonder maakt.

Helemaal echt
Mark van Leeuwen is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij is benoemd en beëdigd om een huwelijk te voltrekken. Met gevoel voor sfeer creëert hij een stijlvolle en levendige ceremonie. Voor iedere wens is een creatieve invulling te bedenken. Ook de locatie is vrij in te vullen door het bruidspaar, in de kerk, op de boerderij of in een beachclub. Bruidsparen die de hulp inroepen van Mooi Trouwen kunnen hun huwelijksvoltrekking invullen hoe en waar ze willen.

www.mooitrouwen.nl

Lees ook:Trouwen midden op het IJsselmeer
Lees ook:Bruidsparen regisseren zelf trouwceremonie
Lees ook:Broer Britney Spears getrouwd
Lees ook:Gratis huwelijk in Den Helder alleen voor minima
Lees ook:Kinderen trouwen voor spek en bonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>