Daphne van den Boogaard kiest voor persoonlijke BABS-toga

Quira en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) Daphne van den Boogaard hebben de eerste moderne en persoonlijke toga gepresenteerd. De BABS van Levensceremonie ondervond dat de klassieke toga niet aansloot bij haar werkwijze en stijl. “Als trouwambtenaar wil ik er graag alles aan doen om de ceremonie zo mooi en zo persoonlijk mogelijk te maken. De klassieke gemeentelijke toga voelde echter allesbehalve persoonlijk: te ouderwets, te groot en te afstandelijk.”

Foto: Daniël Vos

Daphne zocht een eigentijdse variant van de klassieke toga: “Ik wilde een getailleerde ‘togamantel’, die vrouwelijk maar tegelijkertijd officieel oogt. Ik heb veel positieve reacties ontvangen op de toga,” vertelt Daphne. “Een jong stel met trouwplannen kwam naar me toe en vertelden dat ze blij verrast waren toen ze me in mijn toga zagen – geen stoffige ambtenaar, maar een elegante verschijning.”

Lees ook:Zelfstandige BABS focust zich op jullie
Lees ook:Ambtenaar van de burgerlijke stand kies je zo
Lees ook:Stijlvol verschijnen op jouw Best Friend’s Wedding
Lees ook:Homohuwelijk weigeren mag in Rhenen
Lees ook:Man trouwt digitale vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>