Stijlvol verschijnen op jouw Best Friend’s Wedding

Modeketen Steps organiseerde afgelopen zondag een speciaal ‘Wedding Event’ in haar Dresses Shop in Maastricht. Op dit ‘Wedding Event’ kregen vrouwen van de Limburgse styliste Edith Dohmen en het Steps team hulp bij het selecteren van hun feestelijke outfit. Vrouwen die binnenkort te gast zullen zijn op een bruiloft stelde het advies op prijs wat betreft ‘what to wear’ bij verschillende dresscodes en de etiquette en do’s en dont’s tijdens een bruiloft. Dit bleek onder andere uit de positieve reacties van klanten voorafgaand aan en tijdens het event.

Tijdens het ‘Wedding Event’ werden klanten feestelijk door live muziek van een DJ verwelkomd en konden ze onder het genot van kleurrijke (alcoholvrije) cocktails en cupcakes als eerste kiezen uit de nieuwste (limited) Steps jurken. Styliste Edith Dohmen gaf klanten advies o.a. over de juiste kleur outfit bij een persoonlijkheid en het juiste silhouet bij elke lichaamsvorm. Hun nieuwe outfit werd tevens chique op de foto gezet. Ondanks het mooie weer was het een geslaagd event waarbij het Steps team veel enthousiaste reacties van klanten heeft ontvangen.

Tribute to the dress
De Steps Dresses Shop in Maastricht, gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad, is vorig jaar officieel geopend door modeontwerper Addy van den Krommenacker. De speciale jurkenwinkel, ingericht in vintagestijl met o.a. een donkere houten visgraatvloer, kroonluchters en een marmeren schouw, stelt alle jurken uit de Steps collectie centraal; ‘a tribute to the dress’. Met jurkenwinkels in Amsterdam, Den Bosch, Maastricht en Utrecht biedt Steps liefhebbers van jurken een locatie waar de Steps jurkencollectie(s) in een sfeervolle omgeving optimaal tot hun recht komen. Naast jurken zijn in de Dresses Shop ook rokjes, bijpassende jasjes, bolero’s, vestjes en accessoires verkrijgbaar.

Lees ook:Steps organiseert ‘Wedding Event’ in Maastricht
Lees ook:Steps organiseert Wedding Event in Utrecht
Lees ook:Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Librije’s Hotel Wedding Event zaterdag 26 januari
Lees ook:Glossy trouwboek vol met laatste trends

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>