Haar allerlaatste wens: één dag als stralende bruid

Bron: Telegraaf.nl

Begin mei 2013 krijgt Ariejanne van der Plas (28) verschrikkelijk nieuws. Als alleenstaande moeder van twee kinderen krijgt Ariejanne te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Een jaar later hoort ze dat dit is uitgezaaid naar haar lever. De wereld van haar jonge leven stortte in. Voordat ze afscheid zou nemen van alles wat haar lief is, had ze nog één wens: een dag meemaken als een stralende bruid.

Op 18 mei 2013 is Ariejanne een grote operatie ondergaan en werd ze schoon verklaard. Ze was weer aan het genieten van het leven. Totdat ze op 24 april 2014 te  horen krijgt dat de kanker is uitgezaaid naar haar lever. Een paar weken later bezoekt ze haar arts om een behandelplan op te stellen: “Ik krijg chemo, maar het effect is dat ik niet beter word, maar dat ze mijn levensduur verlengen… Het ergste gesprek met mijn kinderen volgde, hartverscheurend. Mijn moppies, mijn zonnestraaltjes. Hou zoveel van ze…”

Ze richt de Facebook-pagina ‘My Biggest Fight‘ op in de hoop met steun van anderen beter te worden. Dit mocht helaas niet baten…

Toen de gemeente Katwijk te horen kreeg van Ariejanne haar laatste droom, schoten ze samen met veel mensen en ondernemers haar te hulp. Zo zorgden ze onder andere voor ontbijtjes op bed, dansen tot in de late uurtjes en voor het samenzijn met vrienden en familie. Voor Ariejanne was dit allemaal kosteloos geregeld.

Voor Ariejanne, haar familie en vrienden is dit een dag geworden om nooit meer te vergeten.

Lees ook:Penelopen Cruz gaat trouwen
Lees ook:Gescheiden ouders: leer van je kinderen
Lees ook:Wie wordt er lid van mijn Hyves?
Lees ook:Bruiloft eindigt in drama
Lees ook:Paul MC Cartney gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>