Locaties in Hengelo sneller geschikt voor huwelijk

Goed nieuws voor stellen die in Hengelo willen trouwen. We lezen in Tubantia dat gelegenheden waar per jaar minsten vier huwelijken worden voltrokken, aangemerkt kunnen worden als vaste trouwlocatie. Nu kun je op vijf vaste plekken in de gemeente trouwen.

Dit zijn het stadhuis, De Houtmaat, Tuindorphotel ‘t Lansink, het Wapen van Beckum en watermolen De Oldemeule in Oele. Muziekcafé Cactus aan de Pastoriestraat was het daar niet mee eens. Je kon tenslotte wel bij hun trouwen, maar dat wisten weinig mensen omdat ze niet op de site van de gemeente werden vermeld.

Klik hier om hier meer over te lezen.

Lees ook:Maak een krant als je gaat scheiden: Happy Divorce!
Lees ook:Schouwen-Duiveland duurste gemeente in Nederland
Lees ook:Trouwen in pittoreske Laurentiuskerk in Ginneken
Lees ook:Trouwen op Sparrendam mag niet; gaat unieke locatie verloren?
Lees ook:Trouwen in De Collse Hoeve in Nuenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>