Wie heeft de állermooiste dag?

De bruiloftsdag is de mooiste dag in je leven. Althans dat vindt de bruid meestal zelf. Maar wat vinden anderen er eigenlijk van? Zijn die net zo enthousiast over de jurk, de locatie en het eten? Wat als je vier verschillende bruiden elkaars bruiloft laat beoordelen? Dat gebeurt in het confronterende programma ‘Four Weddings’, waar vier bruiden onderling uitmaken wie de mooiste bruiloft heeft.

Ze gaan langs op elkaars huwelijksfeest en geven punten op verschillende onderdelen. Waar de ene van een sobere invulling houdt, kiest de andere juist weer voor een feest dat tot in de details geregeld is. En waar sommige bruiden liever een rustige romantische setting hebben, pakken anderen groots uit met een dansfeest of zelf een hele circusvoorstelling. Iedereen vindt natuurlijk dat ze zelf de mooiste bruiloft hebben, maar er kan er maar één de winnaar zijn. En die mag met haar bruidegom op een extra honeymoon naar een verrassende locatie.

Wie van de vier heeft de állermooiste dag? Four Weddings is elke werkdag te zien vanaf vandaag om 15:10 uur op TLC.

Lees ook:Wat kost een gemiddelde bruiloft vandaag de dag?
Lees ook:Mislukt dieet: trouwdag naar de vaantjes
Lees ook:De reddende bruidsengel reist weer heel Amerika door
Lees ook:Priesters moeten kunnen trouwen aldus kardinaal O’Brien
Lees ook:Vier de Liefde-feest: 12 bruidsparen en René Froger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>