De reddende bruidsengel reist weer heel Amerika door

Als de bruiden niet naar Randy Fenoli kunnen komen, dan komt Randy Fenoli wel naar de bruiden toe. In het tweede seizoen van ‘Randy’s Wedding Rescue’ stapt de populaire Fashion Director weer in een gigantische vrachtwagen, volgeladen met de mooiste designerjurken, om een bezoek te brengen aan verschillende Amerikaanse steden. In een tijdelijke pop-up-store kunnen de vrouwelijke inwoners zich vergapen aan de schitterende ontwerpen van Augusta Jones, Alvina Valenta en St. Patrick en hopelijk slagen voor hun bruiloft.

Per aflevering krijgen drie gelukkigen de kans op een persoonlijk stijladvies van de meester zelf, inclusief een complete make-over. Het zijn meiden die om uiteenlopende redenen moeite hebben met het vinden van de juiste jurk. Omdat ze geen keuzes kunnen maken, superkritisch zijn of juist veeleisende familieleden hebben. Ten einde raad wenden ze zich tot Randy die soms meer psycholoog moet spelen dan kledingadviseur, maar uiteindelijk als een reddende engel de vrouwen omtovert tot beeldschone godinnen.

Randy’s Wedding Rescue is vanaf vandaag, dinsdag 11 maart, om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Nieuw seizoen Say Yes To The Dress start vanavond!
Lees ook:Zo’n ring wil iedere vrouw wel rond haar vinger
Lees ook:Prins William en Kate Middleton: trendsetters?
Lees ook:Wie heeft de állermooiste dag?
Lees ook:Winterse bruidsaccessoires

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>