Wat kost een gemiddelde bruiloft vandaag de dag?

225-weddingwonderlandJe trouwdag is de mooiste dag van je leven, maar kost ook veel geld. Denk bij de kosten voor een gemiddelde bruiloft aan de prijs van de locatie waar je familie en vrienden wilt uitnodigen. Nodig je ze uit voor een receptie met bruidstaart, of onthaal je ze ook op een groots diner? Komt het bruidspaar met de bruidsmeisjes in een klassieke oldtimer? Alleen het geroezemoes van de gasten of een leuke band er bij? Ook dat kost geld. Wat denk je van de kaartjes, de bloemen, de fotograaf? En…, wil je op huwelijksreis met je geliefde? Maar vergeet ook zeker niet de bruidsjurk, de schoenen, de sieraden, de accessoires, het bruidspak en de ringen! Gelukkig kun je bij Wedding Wonderland terecht voor alles wat je nodig hebt om te stralen op jouw bruiloft. Wil je super chic of low budget, bij Wedding Wonderland vind je het allemaal. Ook het huren van een trouwjurk is mogelijk. Jurken, schoenen, lingerie, accessoires, vintage of nieuwste collectie, Wedding Wonderland is jouw adres. Kosten gemiddelde bruiloft…, kun je royaal uitpakken, of heb je een wat minder groot budget? In alle gevallen kun je schitteren op de mooiste dag van je leven. In de uitgebreide collectie vindt elke bruid een passende jurk, qua smaak en uitstraling, maar ook qua pasvorm. Kijk snel op de website www.weddingwonderland.nl en maak een afspraak.

Geen reacties // Reageer