Vier de Liefde-feest: 12 bruidsparen en René Froger

Twaalf prachtige bruiloften, één groots gezamenlijk huwelijksfeest, trending topic op Twitter en vooral heel veel gelukkige bruidsparen en gasten. Dat is het resultaat van het unieke Vier de Liefde-event!

Tijdens dit gezamenlijke initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine, Ontdekeenkasteel.nl en ruim 300 sponsors, kregen twaalf bruidsparen een compleet verzorgde huwelijksdag aangeboden op de unieke datum 12-12-’12. Zij trouwden eerst op een prachtige locatie in hun eigen provincie en kwamen vervolgens allemaal naar Hart van Holland in Nijkerk voor een spetterend huwelijksfeest. Mét twaalf bruidstaarten en een optreden van René Froger.

Bruid & Bruidegom Magazine had 12-12-’12 uitgeroepen tot Nationale Dag van de Liefde en het event bleef de hele dag trending topic op Twitter. Het was dan ook een ‘briljante’ dag, verklaarde René Froger die zei vereerd te zijn dat hij erbij betrokken was. “Ik vind het nog steeds een grote eer om aanwezig te zijn bij de mooiste dag van iemands leven, want dat is een bruiloft natuurlijk. Ik heb al heel veel bruiloften gedaan en het blijft iedere keer bijzonder.”

Alle twaalf bruidsparen zijn klant bij Voedselbank Nederland; dat maakte het niet alleen voor de bruidsparen, maar ook voor de organisatie een bijzondere dag. “Het is een enorm voorrecht om betrokken te zijn bij zo’n groot, uniek en ontroerend evenement”, aldus Eefje Koppers, hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine. “Bij Bruid & Bruidegom Magazine vinden we dat iedereen een droombruiloft verdient en het is heel bijzonder om zo’n dag aan deze twaalf bruidsparen te kunnen geven. We zijn dan ook enorm dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen van de ruim 300 sponsors.”

Ook de bruidsparen zelf waren overduidelijk onder de indruk van alle festiviteiten. “We hebben hier twaalf jaar naar uitgekeken”, zei bruid Monique uit Friesland die vandaag trouwde met haar grote liefde Peter. “We hebben ons precies twaalf jaar geleden verloofd, maar door omstandigheden kwam het niet van een huwelijk. Nu is onze droom uitgekomen, maar dan nóg mooier dan verwacht. We voelen ons net celebrities.”

Lees ook:René Froger omarmt Vier de Liefde 12-12-12
Lees ook:Vier de Liefde 12-12-12 bruidsparen gratis huwelijk bekend
Lees ook:Bruiloftsexplosie op 12-12-12: Triple double digits populair
Lees ook:Is het huwelijk nog wel populair? Of hokken we massaal?
Lees ook:Ruim driehonderd pagina’s tips voor bruid en bruidegom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>