Geweldige entree naar het altaar

Dit filmpje is wel zo onwijze hit! Het is al de wereld rond gegaan! JK Wedding Entrance. Wat ziet het er onwijs leuk uit! Zo zie je dat trouwen helemaal niet truttig of stijf hoeft te zijn. Je moet er alleen wel zelf wat van maken! Dat heeft dit koppel ook gedaan. Als je een beetje een relaxte trouwambtenaar hebt weet ik zeker dat hij of zij mee wilt werken met zoiets unieks! Wie zou dat nou niet willen! Genoeg je moet gewoon dit filmpje zien!

Lees ook:Sarah’s Dans klas
Lees ook:Olcay Gulsen en Edgar Davids gaan toch trouwen
Lees ook:Bruidskapsels
Lees ook:Kim Feenstra omschrijft huwelijk als keihard werken
Lees ook:Zo vind je jouw ideale trouwschoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>