Toffe video als uitnodiging bruiloft

Leuk dat je ziet dat steeds meer bruidsparen zich willen onderscheiden en het anders aanpakken. Er zijn dan ook steeds meer alternatieven voor alles. Trouwen in een rode jurk kan, geen gastenboek, maar een video gastenboek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit stel moest ook hebben gedacht: Ja wij willen echt wat anders! En ik denk dat ze dat super leuk hebben gedaan. Ze hebben een video gemaakt als bruiloft uitnodiging! Gaaf he?

Het kost wel wat om een professionele video te maken, maar ja aan de andere kant als je deze via de email verstuurd, dan scheelt dat ook weer. En trouwkaarten kost ook vaak de hoofdprijs. Dus ik zou zeggen prima alternatief!

Bekijk het filmpje hieronder. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Josh+Amy – Wedding Invitation Video from Matt E on Vimeo.

Lees ook:Trouwen & Rituelen: Vragen om haar hand
Lees ook:Steeds vaker Stiekem Trouwen
Lees ook:Leer de Waltz
Lees ook:Geen bruidsboeket maar windmolentjes
Lees ook:Snotteren op je bruiloft?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>