Favo dans!

Het is echt heel leuk als je van je eerste dans iets speciaals maakt! Ik heb ook een dans gids geschreven. Mocht je nog niet weten welke dans jullie willen gaan doen.. Ik vind dit een erg leuk voorbeeld. Je ziet vaak van die verassings dansen. Ook erg leuk hoor, maar het is ook heel origineel om echt een bepaalde dans onder de knie te krijgen. Zie het filmpje hieronder ik vind het écht geweldig!!

 

Lees ook:Sarah’s Dans klas
Lees ook:Leer de Waltz
Lees ook:Wedding songs eerste dans
Lees ook:Tover een huwelijksaanzoek!
Lees ook:Bruiloft in een tent

1 Reacties // Reageer

One thought on “Favo dans!

  1. Ans

    Je kunt je natuurlijk ook laten filmen door de Boogie Bodies Wedding show (zie http://www.boogieshow.com) en deze dan op de bruiloft afdraaien als openingsdans. Gegarandeerd lachen, gieren en brullen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>