Starwars bruiloft

Dit stel zij zo fan van Starwars dat ze dolgraag helemaal in deze stijl wilde trouwen. Mij gaat het wel wat te ver, maar als zij het leuk vinden.. Het is wel weer eens een keer heel wat anders. Zie het filmpje hieronder!

Lees ook:Trouwjurk jaren 50
Lees ook:Leer de Waltz
Lees ook:Trouwkaarten: de laatste trends
Lees ook:Toffe video als uitnodiging bruiloft
Lees ook:Facebook update tijdens Trouwceremonie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>