Bruidsbeurs Zuid-Holland: Lisse, zondag 4 september

Het sfeervolle Kasteel Keukenhof in Lisse staat zondag 4 september van 12:00 tot 17:00 uur in het teken van trouwen. Kasteel Keukenhof is een prachtige trouwlocatie op het Landgoed Keukenhof in het hart van de Bollenstreek. Romantisch trouwen net buiten Lisse, tegenover de gelijknamige bloemententoonstelling.

Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Zuid-Holland een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche zal deze dag haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren. De bezoeker van deze bruidsbeurs, kan genieten van de laatste trends op huwelijksgebied.

Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kunt u op deze dag terecht voor informatie over onder andere bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, cupcakes, herenkostuums, huwelijksreizen, entertainment, trouwvervoer, videograaf, huwelijksbedankjes.

De bezoeker wordt getrakteerd op het prachtige glossy magazine “Huwelijk in Zuid-Holland”, twee spetterende bruidsshows, een roofvogelshow, overheerlijke cupcakes, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Bruidsbeurs Zuid-Holland – Lisse
Zondag 4 september 2011 van 12.00 tot 17.00 uur
Gratis toegang

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN LISSE
www.bruidsbeurszuidholland.nl/lisse.htm
[email protected]

Lees ook:Bruidsbeurs op Kasteel Keukenhof in Lisse
Lees ook:Bruidsbeurs Zuid-Holland: Papendrecht, zondag 6 november
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Holland: Heiloo, zondag 18 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>