Kans op huwelijksaanzoek op vakantie 1 op 7

Vakantie goed voor relatie: bijna een kwart van de vakantiegangers heeft tijdens de vakantie meer zin in seks. Daarnaast is de kans op een huwelijksaanzoek 1 op 7, heeft bijna de helft moeite de partner na de vakantie weer minder te zien én brengen we eindelijk eens veel tijd met elkaar door. Samen op vakantie gaan is daarmee een goede investering in de relatie. Dit blijkt uit een enquête van Vakantie.nl

Op de knieën tijdens vakantie
Ook ontpopt de partner zich tijdens de vakantie als een ware geliefde die minder gestrest is (32%) en romantischer (10%). Eenmaal op de plek van bestemming is de kans op een huwelijksaanzoek 1 op 7, blijkt uit het aantal op vakantie ten huwelijk gevraagde respondenten. Voor stellen met kinderen is vakantie een goede opsteker voor de relatie. Meer dan de helft gaat wel eens zonder de kinderen op vakantie. 70% doet dit om eindelijk eens tijd voor elkaar te hebben.

Niet alles rozengeur en maneschijn
Ondanks dat is niet alles rozengeur en maneschijn op vakantie. Bijna de helft van de Nederlanders vindt op vakantie gaan de ultieme relatie test. De liefdesperikelen beginnen al bij het boeken van de vakantie. 39% heeft vooraf discussie over de bestemming en soort vakantie. Ook de mindere kanten van de partner komen tijdens de vakantie naar boven. Het grootste irritatiepunt is het hebben van verschillende voorkeuren over de invulling van de vakantie, zoals de hele week op het strand zonnen tegenover op excursie gaan.

Lees ook:Super entertainment voor op je bruiloft!
Lees ook:Gescheiden – met je ex toch samen goede ouders?
Lees ook:Trouwen? Wat is het slimst?
Lees ook:Ups en downs in huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Bijna de helft Belgische kinderen buiten het huwelijk geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>