Ups en downs in huwelijk Yolanthe en Wesley

Yolanthe Sneijder-Cabau vertelt in Grazia meer over haar huwelijk met Wesley. Volgens haar hebben de twee ook hun ups en downs. Het kan volgens de presentatrice en actrice niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn.

“Ik ben niet iemand die zegt ‘ik steek mijn handen ervoor in het vuur dat dit forever is en dat we samen gelukkig oud worden’. Dat hoop ik natuurlijk wel, I pray to God, maar aan de andere kant: who knows.”

Lees ook:Huwelijksaanzoek perfect na 2,5 jaar verkering
Lees ook:Haar allerlaatste wens: één dag als stralende bruid
Lees ook:Rachel Hazes gaat niet trouwen
Lees ook:Lilly Allen: voorbereiding huwelijk is een nachtmerrie
Lees ook:Gaat Victor Reinier trouwen met zijn vriendin Aimée Kiene

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>