Koninklijk trouwen en vorstelijk sterrendiner

Elkaar het ja-woord geven in een eeuwenoud koetshuis, een feestelijk diner van de Librije en na afloop slapen in jullie eigen kasteel… Dat kan op Landgoed Overijssel; een sprookjesachtige trouwlocatie zo’n 15 minuten ten zuiden van Zwolle.

Na een hobbelend landweggetje openen de poortdeuren naar het 35 hectare grote landgoed waar je de vogels hoort fluiten, kikkertjes ziet springen, en eenden, ganzen en meerkoetjes ziet zwemmen in de 3 kilometer lange slotgracht. Op het landgoed ligt Kasteel Het Koningshuis en een uit 1650 stammend Koetshuis. Tegenwoordig is dit een prachtig rijksmonument en – met ruimte voor zo’n 250 gasten – dé locatie voor het ‘ja-woord’. In de warmere maanden van het jaar is het overigens ook mogelijk om de ceremonie buiten, op het natuurrijke landgoed, te vieren.

Bij een huwelijk horen exclusieve hapjes en een feestelijk diner. Daarom heeft het landgoed een samenwerking met de Librije gesloten. Het sterrenrestaurant uit Zwolle bezorgt haar gastronomische hoogstandjes gewoon op bestelling. Dineren doe je bij mooi weer aan lange tafels in de eeuwenoude boomgaard, of in de eetkamer van het kasteel, met openslaande deuren naar het dakterras en een prachtig uitzicht over het landgoed.

Na afloop blijven slapen? Het Kasteel beschikt over zes kamers, voor het bruidspaar en de meest dierbare gasten. Het landgoed bestaat verder uit de geschakelde huizen Thorbecke I en II (elk geschikt voor zes personen) en het vrijstaande vakantiehuis Van Sonsbeeck (geschikt voor acht personen). Alle accommodaties kunnen afzonderlijk en in combinatie met elkaar worden gehuurd.

Lees ook:Librije’s Hotel Wedding Event zaterdag 26 januari
Lees ook:Buitenplaats Amerongen 250ste huwelijk voltrokken
Lees ook:Wittenburg Wedding zondag 19 februari
Lees ook:Huwelijk in Librije’s Hotel
Lees ook:Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>