Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

226-weddingwonderlandEen van de belangrijkste zaken om te regelen voor je grote dag is je trouwlocatie. Hierbij is de keus enorm ruim, van een simpele zaal tot een romantisch kasteel. Weddingwonderland heeft de top 5 populairste trouwlocaties van Nederland nog even sitevoor je op een rij gezet.

Nummer 5: Het Heerenhuys in Rotterdam

Het Heerenhuys is een prachtige monumentale villa die omstreeks 1800 gebouwd is. De villa is gelegen in Rotterdams oudste park, op korte afstand van de Euromast. Bij mooi weer kan je volledige bruiloft buiten in het park plaatsvinden.

Nummer 4: Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort is geheel gerenoveerd en vernieuwd. Zo profiteer je van alle moderne gemakken, en geniet je tegelijkertijd van het romantische karakter van het kasteel. Het kasteel heeft een binnenplaats met een schitterend terras.

Nummer 3: Landgoed Ridderhofstad Rhijnauwen in Bunnik

Aan de rivier de Kromme Rijn ligt het sfeervolle landgoed Ridderhofstad Rhijnauwen. Het landgoed biedt je een fantastische feestzaal, een zonnig terras en slaapplaatsen voor je gasten.

Nummer 2: Landgoed Waterland in Velsen-Zuid

Landgoed Waterland is een romantische buitenplaats op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam. Je hebt de keuze om je bruiloft binnen plaats te laten vinden, of buiten in het prachtige park dat volledige privacy biedt.

Nummer 1: Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht

De nummer 1 trouwlocatie van Nederland is Finley het Witte Huis. Deze villa biedt je alles wat je maar wenst voor jouw mooiste dag. De villa is zeer smaakvol ingericht en beschikt over een buitenterras en een indrukwekkend uitzicht over het water.

Geen reacties // Reageer