Muziek huwelijk tip: Simpelweg Gelukkig Zijn Guus Meeuwis

Wil je ook een prachtig nummer draaien tijdens de ceremonie. Of zoek je nog een geweldige plaat voor jullie openingsdans. Trouwenblog zorgt vanaf nu voor inspiratie. Deze keer ‘Simpelweg gelukkig zijn’ van Guus Meeuwis.

Het nummer ‘Simpelweg Gelukkig Zijn’ deel ik als eerste met jullie, omdat dit nummer op mijn huwelijk op 18 mei j.l. echt een schot in de roos was. Vanaf de eerste keer dat ik dit nummer hoorde, wist ik: dit hoort op mijn huwelijk. En wow: wat een prachtige reacties hebben we gekregen. Het is een eenvoudig nummer met een tekst die raakt.

Luister zelf en lees de tekst mee:

‘Simpelweg Gelukkig Zijn’ is afkomstig van het album Armen Open.

Lees ook:Muziek huwelijk tip: Wedding day – Seal en Heidi Klum
Lees ook:Tekst voor je trouwkaart
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Have I Told You Lately – Olivia Ong
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Ik ook van jou – Guus Meeuwis
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Genoten – Guus Meeuwis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>