Tekst voor je trouwkaart

Het bepalen van de tekst op je trouwkaart kan een lastig klusje zijn. Wat voor stijl willen jullie gaan? Dit hangt natuurlijk geheel af van jullie stijl bruiloft. Hierop pas je de stijl van de tekst en ook de kaart op aan. Bij een ongedwongen bruiloft hoort geen formele tekst. En bij juist een chique bruiloft hoort geen trouwkaart die heel los is. Om je een beetje op weg te helpen kun je hier voorbeelden vinden voor de tekst voor op je trouwkaart: Ga naar: Tekst trouwkaart

Lees ook:Trouwkaarten: de laatste trends
Lees ook:Maak de mooiste trouwkaart zelf bij Pimpelmees
Lees ook:Ontwerp je trouwkaart zelf
Lees ook:Inspiratiebord: Hot pink
Lees ook:Bruiloft in het thema landen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>