Muziek huwelijk tip: Wedding day – Seal en Heidi Klum

Wil je ook een prachtig nummer draaien tijdens de ceremonie. Of zoek je nog een geweldige plaat voor jullie openingsdans. Trouwenblog zorgt voor inspiratie. Deze keer: ‘Wedding day’ van Seal en Heidi Klum.

Ook dit nummer werd gedraaid op mijn huwelijk. Op de tonen van dit nummer kwamen, zowel mijn lief en ik – aan de arm van mijn vader – de ruimte binnen waar de ceremonie plaatsvond. Het huwelijk van Seal en Heidi Klum mag dan inmiddels gestrand zijn, daar hebben wij niemand over gehoord. Het is gewoon een prachtig nummer.

‘Wedding day’ staat op het album ‘System’ van Seal (0093624993094)

Lees ook:Heidi Klum neemt achternaam aan van Seal
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Lucky – Jason Mraz ft. Colbie Caillat
Lees ook:Heidi Klum en seal trouwen voor de 4de keer
Lees ook:Geen huwelijk meer voor Heidi Klum
Lees ook:Bijzonder huwelijksaanzoek Heidi Klum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>