7 juni populairste trouwdag 2013

Week 23 blijkt de populairste periode om te trouwen dit jaar, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Trouwkaarten.nu doet daar nog een schepje bovenop, zij melden dat vrijdag 7 juni de populairste trouwdag van 2013 is.

Trouwen op vrijdag is al langer populair; vier op de tien stellen kiest voor een huwelijk op deze dag. Maandag en woensdag zijn in opkomst, omdat je dan gratis of goedkoper bij de gemeente terecht kunt. Voor een bruiloft op zondag kiest maar een procent.

Mei, juni en september zijn traditioneel gezien populaire trouwmaanden.

Lees ook:Maandag populaire dag om liefde vast te leggen
Lees ook:Trouwen in gemeente Nunspeet kan ook bij The Novice
Lees ook:11-11-11: vrijdag populair onder trouwlustigen
Lees ook:Gratis huwelijk in Zandvoort populair in hele land
Lees ook:Schrikkelhuwelijk op 29 februari populair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>