11-11-11: vrijdag populair onder trouwlustigen

Vrijdagen zijn populair onder bruidsparen. Maar liefst 45% van alle huwelijk wordt op de laatste dag voor het weekend gesloten, aldus het CBS. Morgen is het natuurlijk een speciale vrijdag, want dan is het de magische datum: 11-11-11.

Hoeveel stellen er precies op 11-11-11 trouwen is nog niet duidelijk, maar het gaat om twee tot drie keer zoveel huwelijken dan op een ‘normale’ vrijdag. Bijzonder, want november is helemaal geen trouwmaand. Volgens het CBS zijn mei, juni en september de populairste maanden.

De populairste bijzondere trouwdatum was 8-8-2008, toen stapten 2980 stellen in het huwelijksbootje. Op 9-9-1999 waren dat er 2508 en op 20-05-2005 spraken 2444 stellen het ja-woord uit.

Lees ook:7 juni populairste trouwdag 2013
Lees ook:Vrijdag de dertiende trouwen: kwart Nederlanders durft niet!
Lees ook:Sieneke gaat 8 november trouwen met Jan!
Lees ook:08-08-2008 hot om te trouwen
Lees ook:Schrikkelhuwelijk op 29 februari populair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>