Gratis huwelijk in Zandvoort populair in hele land

Een gratis huwelijk Zandvoort is populair bij bruidsparen uit het hele land. De helft van de bruidsparen komt van buiten de gemeente. Er zijn rond de zestig gratis huwelijken afgesloten dit jaar; reden voor de gemeente om na te denken over maatregelen om het aantal gratis trouwerijen terug te dringen.

Zo overweegt de gemeente de eis in te voeren dat bruid of bruidegom uit Zandvoort moet komen om voor niets te kunnen trouwen. Ook het gratis huwelijk in Haarlem en Haarlemmermeer is populair; de plekken zijn altijd volgeboekt. Daarom kan er in Haarlemmermeer voor 175 euro voor een sobere huwelijksvoltrekking, ofwel het ‘basishuwelijk’, worden gekozen. Dit kan van maandag tot en met donderdag in de ochtend.

Lees ook:Trouwdatum 12-12-12 populair in Haarlemmermeer
Lees ook:Gratis trouwen in Haarlem; dinsdag altijd volgeboekt
Lees ook:Thuis trouwen in Apeldoorn
Lees ook:Gratis ceremonie in Opsterland versobert
Lees ook:Gratis trouwen op maandagochtend in Veghel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>