Volg huwelijk van Barbie en Michael op de voet

Roze champagne, witte rozen, een chocoladefontein en veel glitter & glamour, dat is Barbie’s dream wedding. Tortelduifjes Samantha en haar Michael gaan trouwen en dit wordt hét sprookjeshuwelijk van het nieuwe jaar. Vanaf dinsdag 6 maart kan Nederland wekelijks meekijken met de voorbereidingen van deze spectaculaire dag die in het teken staat van pracht, praal en een hoog ‘Barbie en Ken’-gehalte.

In ‘Barbie’s Bruiloft’ geeft het Haagse koppel, samen met hun kleurrijke familie en vrienden, een kijkje achter de schermen in hun op en top Haagse wereldje. De zwangerschap van Barbie en die van haar beste vriendin, die op haar trouwdag is uitgerekend, worden op de voet gevolgd, net als haar zoektocht naar een oogverblindende bruidsjurk, de torenhoge wedding cake en het uitkiezen van een geschikte trouwlocatie. Veel speelt zich af in de straat waar Barbie, Michael, hun vrienden en een groot deel van de familie wonen. Allen zijn ze nauw betrokken bij de voorbereidingen van deze grootse trouwerij.

Naast alle huwelijksperikelen wordt er ook aandacht besteed aan het dagelijks leven van de aanstaande echtelieden, zoals het schoonmaken van hun nieuwe stulpje, het koken, het uitlaten van de hond, de eerste echo en het uitkiezen van een wiegje voor de kleine telg. De voorbereidingen van dit spektakel zouden niet compleet zijn zonder uitbundige bachelor party waarop Barbie en Michael nog één avond volop mogen genieten van hun ‘vrijgezellenbestaan’. Overleeft het aanstaande huwelijk de vrijgezellenparty, inclusief de onvermijdelijke stripper?

De grote dag vindt plaats op zondag 1 april en het belooft een buitengewoon feest te worden dat doorgaat tot in de late uurtjes. Na het huwelijk nemen de newlyweds hun intrek in een glamoureuze bruidssuite met alle toeters en bellen, waar zij de volgende dag terugblikken op hun fantastische dream wedding.

Uitzending RTL 5, wekelijks vanaf dinsdag 6 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Lees ook:Voorspel duur van Barbie’s huwelijk; gokken op aantal dagen
Lees ook:Naderende scheiding voor Barbie en Michael
Lees ook:Ja, ik wil op 1 april
Lees ook:Barbie en Michael gaan weer trouwen; nu met alcohol
Lees ook:Gaat bruiloft van Barbie en Michael wel door..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>