Naderende scheiding voor Barbie en Michael

Realityster Samantha de Jong (Barbie uit Oh Oh Cherso) heeft geroepen dat ze wil scheiden van haar man Michael van der Plas. Het stel is nog geen jaar getrouwd, maar het huwelijk vertoon nu al barstjes. Zo laat ook manager Jake weten in Story.

Barbie heeft zelfs een paar nachtjes bij haar ouders doorgebracht… Tja, gaan we dan straks de scheiding ook in real life vorm op tv zien? Tenslotte volgen we vanaf volgende week dinsdag ook de verhuizing van het stel.

Lees ook:Gaat bruiloft van Barbie en Michael wel door..
Lees ook:Volg huwelijk van Barbie en Michael op de voet
Lees ook:Voorspel duur van Barbie’s huwelijk; gokken op aantal dagen
Lees ook:Taylor Armstrong en John Bluher gaan trouwen
Lees ook:Snooki en Jionni LaValle stellen huwelijk uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>