Ja, ik wil op 1 april

Dinsdag 1 april is dit jaar dé populaire trouwdatum. Welk paar wil nu niet de memorabele 1-4-2014 in haar trouwboekje hebben staan? NCRV’s Man bijt hond wijdt deze bijzondere dinsdag aan een heuse trouwspecial bij het Rijk van de keizer, aan de rand van Amsterdam. De stem van Man bijt hond, Michael Abspoel, trouwt die dag in de uitzending maar liefst vijf stellen. In aanloop naar deze huwelijksdag zendt Man bijt hond vanaf 24 maart iedere dag portretten uit van de aanstaande bruidsparen, ieder natuurlijk met hun eigen bijzondere verhaal.

Zo treedt Monique, na twaalf jaar wachten op een aanzoek, eindelijk in het huwelijk met haar ongeneeslijk zieke Bas. De lesbische Christien heeft vriendin Nadia gevraagd bij het homomannenkoor. Tamara en Gioh zijn beiden, na een heftig verleden, klaar voor een nieuwe stap. Hendrik vindt na twintig jaar zijn oude liefde Ellen weer terug en Rianne trouwt haar beroepsmilitair Michel.

Vanaf maandag 24 maart om 18.55 uur bij Nederland 2.

Lees ook:Man wil begraven worden in bruidsjurk
Lees ook:Volg huwelijk van Barbie en Michael op de voet
Lees ook:Monique Smit vraagt niemand ten huwelijk
Lees ook:Kinderen trouwen met hond
Lees ook:Ronnie Wood gaat trouwen met Sally Humphreys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>