Trouwen zonder gasten op wereldplek

Wil je op een wereldplek trouwen zonder al te veel gasten? Super natuurlijk, maar dan moet je dat wel aan vrienden en familie vertellen. Vaak verwacht iedereen na het aanzoek toch ook een uitnodiging voor het feest. In Bride Abroad lees je hoe je dat aanpakt. En nog veel meer, zoals de prachtigste plekken voor je honeymoon.

Lees ook:Trouwen op het strand: 130 mooiste plekken ter wereld
Lees ook:Trouwen in de sneeuw of op filmset
Lees ook:Plan je bruiloft zonder ontslagen te worden
Lees ook:Entertainment-horror… Tips van de weddingplanner
Lees ook:Huwelijk zonder stress dankzij tips van Alive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>