Plan je bruiloft zonder ontslagen te worden

Jullie hebben een drukke baan, en als je gaat trouwen komt er toch het één en ander bij kijken. Een bruiloft plannen doe je niet in een dagje. We hebben daarom een paar goede klusjes op een rij gezet die je prima in je lunchpauze kunt doen! Zonder te worden ontslagen!

  1) Kies de muziek

Bedenk welke liedjes je graag wanneer wilt horen. Heb je een voorkeur voor de ceremonie wanneer je binnen komt, tijdens de ceremonie, wanneer jullie het gemeentehuis verlaten, voor de eerste dans, voor de laatste dans etc.

 

Maak ook een lijst met liedjes die jullie graag wilen horen tijdens het
feest. Geef ook meteen aan wat jullie echt niets vinden, dan weet de
band of DJ welke kant ze met jullie trouwfeest op moeten gaan.

  2) Wat willen jullie hebben?

Bedenk wat jullie graag zouden willen hebben? Misschien is het een idee op een huwelijklijst op te laten stellen of willen jullie geld vragen om te sparen voor een speciaal kado.. ?

  3) Vind leuke presentjes

Misschien zijn er mensen die erg betrokken zijn bij het plannen van jullie bruiloft. Ga alvast op zoek naar een leuk presentje die je kunt geven. Bijvoorbeeld voor je ouders, de ceremoniemeester, bruidsmeisjes, bruidskinderen etc.

  4)  Maak een trouwsite

Een trouwsite is super leuk om te maken. Ten eerste kun je hier alle handige informatie voor de gasten opzetten. Zoals routebeschrijving, kadolijst, etc etc. Ten tweede is het leuk zodat iedereen kan zie hoe het gaat met jullie voorbereidingen.

  5) Regel de bedankkaartjes

Regel alvast de bedankkaartjes. Bedenk alvast een tekst. Wanneer je een foto van jullie bruiloft willen gebruiken kun je met de drukker afspreken dat deze nog volgt. Het is prettig als jullie na jullie huwelijksreis niets meer hoeven te regelen!

 

Lees ook:Favo dans!
Lees ook:Sarah’s Dans klas
Lees ook:Inspiratie voor de eerste dans!
Lees ook:Wedding songs eerste dans
Lees ook:Bruiloft in het thema landen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>