Bruidsbeurs op de schepen van Rederij Wolfrat in Loosdrecht

Rederij Wolfrat is een officiële trouwlocatie en kan hierdoor op haar schepen de huwelijksvoltrekkingen laten plaatsvinden. Dit maakt het mogelijk in de Gemeente Wijdemeren te trouwen op het water! De diversiteit aan schepen biedt voor ieder bruidspaar een schip naar wens.

Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er zondag 4 november 2012 van 12:00 tot 16:00 uur op de schepen van Rederij Wolfrat aan de Oud Loosdrechtsedijk 165 in Loosdrecht een bruidsbeurs. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk.

Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze dag een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren. De bezoeker wordt getrakteerd op een goodiebag, 2 bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Via de website van Bruidsbeurs Nederland kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje, dat opgehaald kan worden op de bruidsbeurs.Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op het parkeerterrein schuin tegenover Rederij Wolfrat.

Lees ook:Bruidsbeurs 24 september in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet
Lees ook:Bruidsbeurs in Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Lees ook:Bruidsbeurs op Kasteel Keukenhof in Lisse
Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Flevoland: Lelystad, maandag 23 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>