Bruidsbeurs 24 september in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet

Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden wordt er door Bruidsbeurs Nederland in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd op maandag 24 september. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche zal deze dag haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.

De bezoeker wordt getrakteerd op een goodie bag, trouwmagazines, 2 spetterende bruidsshows, optredens, beursaanbiedingen en nog veel meer. Via de website kan de bezoeker zich aanmelden voor een gratis geschenkje op de bruidsbeurs.

De bruidsbeurs is geopend op maandag 24 september 2012 van 18:30 tot 21:30 uur. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid de diverse zalen in Hotel Dennenhoeve te bekijken.

Hotel Dennenhoeve
Elspeterweg 14
8071 PA Nunspeet
www.bruidsbeursnederland.nl

Lees ook:Bruidsbeurs in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Lees ook:Bruidsbeurs Gelderland: Nunspeet, maandag 10 oktober
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs in Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Lees ook:Bruidsbeurs op de schepen van Rederij Wolfrat in Loosdrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>