Conservatorium Hotel Amsterdam als trouwlocatie

Het Conservatorium Hotel is op zondag 3 februari van 12:00 tot 17:00 uur speciaal voor alle bruidsparen te bezoeken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Iedereen kan deze dag kosteloos en zonder afspraak een kijkje in het hotel komen nemen.

Niet alleen krijgen bezoekers een tour door het hotel, ook zijn verschillende ruimtes prachtig aangekleed in trouw- en ceremonieopstelling. Daarnaast kunnen gasten genieten van een glas champagne en canapés en kunnen ze een unieke bruidstaart proeven, gemaakt door executive chef Schilo van Coevorden. Verder kunnen de bruidsparen kennismaken met de producten van enkele winkels (Bonebakker, Skins & Meraki) uit het hotel.

Bezoekers maken deze dag ook kans op een gratis upgrate bij een suite en een ‘Celebration voor Two’ in het Akasha Holistic Wellbeing Center t.w.v. € 280,- Meer informatie en aanmelden via Opentoptrouwlocatieroute.nl.

Lees ook:Librije’s Hotel Wedding Event zaterdag 26 januari
Lees ook:Bruidsbeurs 24 september in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet
Lees ook:Ontdek trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan
Lees ook:Bruidsbeurs Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof, Leeuwarden
Lees ook:Bruidsbeurs in De Scheperskamp, Lochem: 7 oktober 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>