Primeur! Trouwjurk Addy van den Krommenacker for Steps!

Trouwenblog presenteert vandaag de trouwjurk die Addy van den Krommenacker voor Steps heeft ontworpen. Als je het onderstaande filmpje bekijkt, vanaf 01.00, dan kun je ‘m bewonderen. Is het iets voor jou?

De speciale trouwjurk heeft een prachtig aangesloten lijfje met baleinen en een mooi gevouwen detail aan de voorzijde waardoor het kanten extra lijfje zichtbaar wordt. Het rokgedeelte is cirkelwijd en geplooid met een extra tulle onderrok. De jurk is voorzien van een losse geplooide ceintuur.

De jurk is geschikt voor verschillende momenten tijdens de trouwdag. De feestelijke jurk is echter ook heel geschikt voor bruidsmeisjes of kan gedragen worden op andere feestelijke gelegenheden.

Vanaf 21 maart start de exclusieve voorverkoop van de trouwjurk Amore. Hij kost 249,95 euro, inclusief gratis kledinghoes. Een bijpassende sluier is beschikbaar voor 39,95 euro.

Lees ook:Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Sluier 520 meter weegt 48 kilo; twintig bruidsmeisjes nodig
Lees ook:Tips voor het kopen tweedehands trouwjurk
Lees ook:1000 dollar weddingdress
Lees ook:Scoor trouwjurk van Addy van den Krommenacker bij Steps

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>