Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker

Foto: Pablo Delfos

Trouwenblog heeft natuurlijk al geschreven over de bruidsjurk die Addy van den Krommenacker voor Steps heeft ontworpen. Maar nu hebben we leuk nieuws! Je maakt namelijk kans op deze jurk! De ontwerper geeft er één cadeau aan een bruid.

De trouwjurk is vanaf vrijdag 13 april landelijk en online uiterst limited verkrijgbaar. Om toekomstige bruiden de kans te geven zo snel mogelijk een Addy for Steps trouwjurk te bemachtigen, vindt op woensdag 21 maart aanstaande de exclusieve voorverkoop plaats tijdens de opening van de speciale Steps Dresses Shop in Maastricht. Deze exclusieve jurkenwinkel zal geopend worden door Addy van den Krommenacker. De ontwerper zal deze dag persoonlijk aan één van de aanwezigen bruiden een trouwjurk cadeau geven.

Foto: Pablo Delfos

Addy van den Krommenacker heeft deze keer geen traditionele lange trouwjurk ontworpen maar een korte variant in een luxe roomwitte jacquard met dot dessin in het typische handschrift van de ontwerper. De jurk heeft een prachtig aangesloten lijfje met baleinen en een mooi gevouwen detail aan de voorzijde waardoor het kanten extra lijfje zichtbaar wordt. Het rokgedeelte is cirkelwijd en geplooid met een extra tulle onderrok.De jurk is voorzien van een losse geplooide ceintuur.

De jurk is geschikt voor verschillende momenten tijdens de trouwdag. De feestelijke jurk is echter ook heel geschikt voor bruidsmeisjes of kan gedragen worden op andere feestelijke gelegenheden. De prijs van de ‘Amore Dress’ is € 249,95 (inclusief gratis kledinghoes). Er is een bijpassende sluier beschikbaar voor €39.95.

Lees ook:Primeur! Trouwjurk Addy van den Krommenacker for Steps!
Lees ook:Scoor trouwjurk van Addy van den Krommenacker bij Steps
Lees ook:Foto’s bruiloft Liz Snoijink; jurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Lodewijk Hoekstra getrouwd op Ibiza
Lees ook:Steps organiseert ‘Wedding Event’ in Maastricht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker

  1. Chris

    Leuke actie Addy van den Krommenacker. En mooie prijzen… Helaas heb ik mijn trouwjurk al gekocht bij Wedding Wonderland. Helaas…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>