Wat draag je onder je trouwjurk? Tips voor je lingerie!

Minstens zo belangrijk als je trouwjurk, is datgene wat je eronder draagt. Niet voor iedereen te zien, maar voor jou, als hoofdpersoon, wel te voelen. Een lingerie-deskundige van Triumph geeft advies.

- Wil jij het feestelijke gevoel tot op je huid voelen, dan is een gladde bustier met een mooie buste een geweldig extraatje voor je outfit
- Wil jij je de hele dag zeker voelen, dat je jurk altijd perfect zit en staat, denk dan aan een body met een mooie gladde cup. Die omsluit het figuur slank en gaat ongewenste hobbels en bobbels in de taille en op de heupen tegen.
- Wil je de hele dag een stralend strak figuur in je trouwjurk: denk dan aan de nieuwste shapewear, zoals Shape Sensation van Triumph. Ook daarin vind je beha’s, hemdjes, bodies, zelfs bodydresses die jouw vormen mooi shapen en ervoor zorgen dat je de hele dag, op je mooist, zelfverzekerd kunt stralen in je bruidsjurk.
- Kies altijd een beha die lekker én goed zit. Bijna het belangrijkste kledingstuk op je belangrijkste dag. Knelt of puilt je beha, dan is je dag toch echt minder leuk. Ook een strapless beha moet perfect sluiten en afzakken tegengaan.
- Afhankelijk van je trouwoutfit kun je kiezen voor lingerie met versierselen of zonder. Over het algemeen is de lingerie keuze toch vrij glad om de bovenkleding niet te hinderen, maar er is lingerie met prachtige ingeweven motieven, waardoor je echt het gevoel van bruidslingerie hebt.
- Pas bij voorkeur je trouwlingerie samen met je trouwjurk, van te voren dus. Dan zie je het effect en voel je hoe het voelt. Je wilt er per slot van rekening de hele dag in stralen.

Lees ook:Spot bruidslingerie in Sexy Little Bride videoclip
Lees ook:BH moet aanzetten tot trouwen
Lees ook:Kies de jurk die bij je figuur past
Lees ook:Langste trouwjurk ooit
Lees ook:Trouwen in een jurk van 5 miljoen euro?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wat draag je onder je trouwjurk? Tips voor je lingerie!

  1. Toontje

    Patricia, wat er helaas hierbij ontbreekt in je lijst van lingerie onder ‘n trouwjurk te dragen is ‘n corset. Een corset is in feite het beste in staat om figuur-corrigerend te kleden. Van half over de heup vallend, nét boven de heup t/m al dan niet over de borsten geheel of gedeeltelijk bedekt. Met stevige beugelcups en met voldoende ingewerkte metalen baleinen ondersteund zo’n degelijk corset perfect het lichaam, alle ongewenste hobbels en bobbeltjes weggewerkt en onzichtbaar. Een mogelijkheid om in plaats van een corset ónder de trouwjurk te dragen zijn er óók trouwjurken te koop waarbij het bovendeel als corset uitgevoerd is. Het voordeel hiervan is nog dat zo’n gecombineerde corset-trouwjurk ook nog voordeliger is dan een aparte corset onder een trouwjurk.

      /   Reply  / 
  2. Patricia de Ryck Auteur

    Bedankt voor je goede toevoeging Toontje.

      /   Reply  / 
  3. Toontje

    Graag gedaan Patricia, die gecombineerde corset-trouwjurken worden steeds populairder. Persoonlijk vind ik het de mooiste trouwjurken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>