Trouwen in een jurk van 5 miljoen euro?

223-weddingwonderlandSpannend, je gaat het nu toch echt beleven: trouwen met de man van je dromen. En dan wil je er natuurlijk ook uitzien als een droom! Met een perfecte jurk, een perfect kapsel en accessoires die het helemaal afmaken. Stel je voor hoe dat plaatje er bij jou uit zal zien…

Wie niet op een miljoentje hoeft te kijken, kan gewoon de bruidsjurk van ontwerper Julien Macdonald kopen. Een trouwjurk van 5.000.000 euro, met diamanten en parels, waarin je lijkt op een onweerstaanbare zeemeermin. Het was het absolute topstuk van de London Fashion Week in september 2014.

Heb je iets minder te besteden, dan kun je beter naar WeddingWonderland gaan. Daar kun je voor een aanzienlijk lager bedrag een droomjurk kopen. Afhankelijk van je budget kun je er kiezen voor jurken tot 300, 500, 699 of 800 euro. Duurder kan natuurlijk ook, maar welke prijsklasse je ook kiest, WeddingWonderland biedt wel de kwaliteit van bekende bruidsmodemerken.

Trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven. Maak een feestje van het uitzoeken van je bruidsjurk. Kijk alvast op internet wat je mooi vindt en kom dan voor een passessie naar WeddingWonderland. Ze leggen je daar graag in de watten en helpen je met zoeken en passen. En dan zul je zien dat er echt geen trouwjurk van 5.000.000 euro voor nodig is om je een echte prinses te voelen.

Geen reacties // Reageer