Rachel Hazes gaat niet trouwen

rachel en niccole

rachel en niccole

FOTO’S: PETER SMULDERS

Er wordt natuurlijk weer heerlijk geroddeld over Rachel Hazes. Ze zou gaan trouwen met haar Italiaanse vriend Niccolo Armarol. Hij lijkt er op dat hij in Nederland komt wonen voor zijn vriendin. Hij heeft zelfs serieus interesse om een zaak in Nederland te gaan openen.“Samen met mijn zoon Dré heeft hij een aantal horecazaken hier bekeken, dat doet hij niet voor niets!“, aldus Rachel.

Toch heeft het stel geen trouwen. Rachel draagt dan wel een ring maar Niccolo heeft het niet zo op trouwen vertelde hij: Niccolo: “Ik geloof niet in het huwelijk. Wanneer je je goed voelt met een persoon en je samen gelukkig bent is het alsof je getrouwd bent, toch? Wat is de toegevoegde waarde van het huwelijk? Het is belangrijk om samen gelukkig te zijn, samen te blijven. Soms trouwen mensen en gaan ze toch uit elkaar..”


Lees ook:Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko gaan trouwen
Lees ook:Angelina Jolie durft haar verlovingsring niet te dragen
Lees ook:Geen huwelijk voor Heidi Klum en Martin Kristen
Lees ook:Evan Rachel Wood en Jamie Bell gaan trouwen
Lees ook:Rachel Hunter gedumpt net voor bruiloft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>