Rachel Hunter gedumpt net voor bruiloft

Rachel Hunter huwelijk gaat niet door

Rachel Hunter is de ex-vrouw van Rod Stewart. Rachel, werkzaam als model zou over enkele weken trouwen met ijshockeyspeler Jarret Stoll. Nu net voor de bruiloft heeft Jarret laten weten dat hij het niet ziet zitten en blief het huwelijks plots af. Hoe hij dit heeft gedaan is alles behalve netjes. De 12 jaar jongere Jarret had namelijk in een e-mail (!) zijn vrienden laten weten dat de trouwpartij afgelast wordt.

Rachel is kapot van verdriet‘, aldus een bron in The Sun. ‘De bruiloft was tot in de puntjes geregeld. De zaal was in orde, haar designerjurk hing in de kast, de gastenlijst was klaar. Ze heeft geen idee waarom hij dit doet.’

Lees ook:Rachel Hazes gaat niet trouwen
Lees ook:Evan Rachel Wood kiest voor Carolina Herrera
Lees ook:Belangrijke rol voor social media bij plannen huwelijk
Lees ook:Evan Rachel Wood en Jamie Bell gaan trouwen
Lees ook:Bruiloften verboden in islamcentrum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>