Trouwen maakt gelukkig!

trouwen maakt gelukkig

Wat een geweldig nieuws vandaag! Psychologe Judith Soons van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft een onderzoek gedaan naar de tevredenheid van mensen. 1775 mensen heeft zij ondervraagt over hoe tevreden ze waren met hun leven. Zo kwam uit de stuide

Uit het onderzoek kwam naar voren dat trouwen zorgt voor het meeste geluk, al zitten samenwonenden daar met hun geluksgevoel niet veel onder. Op de ranglijst van geluk komen verkering en een LAT-relatie op de derde en vierde plaats. Het aangaan van een relatie is sowieso positief. Dus kom op allemaal trouwen

Lees ook:4% van de kantoor relaties trouwen
Lees ook:Economen onderzochten: Trouwen maakt gelukkig
Lees ook:Trouwen goed voor de gezondheid
Lees ook:Geef gratis aan het goede doel
Lees ook:Bruidegom steekt bruiloft in de brand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>