47 doden op bruiloft

doden op bruilotIn Afghanistan zijn er afgelopen zondag 47 gasten omgekomen bij een bruiloft door een luchtaanval van Amerika. Ook de bruid is omgekomen.

Nato zegt dat veel van de slachtoffers militanten zijn. Echter blijkt dit niet helemaal waar te zijn. Vooral vrouwen en kinderen zijn bij deze aanval omgekomen zegt een onderzoeker.

Afgelopen week waren er meer luchtaanvallen. Rapporten gaven aan dat er 20 mensen bij deze aanvallen waren omgekomen in de provincie Nangarhar. De Afghaanse onderzoekers zeiden dat het hier niet om oproerlingen ging, maar voornamelijk om slachtoffers tussen de 14 en 18 jaar oud.

Lees meer The Independent

 

Lees ook:Economen onderzochten: Trouwen maakt gelukkig
Lees ook:Friese bruidsparen laat je inspireren
Lees ook:12-12-12 magische datum: 700 koppels trouwen in Hong Kong
Lees ook:Vrouwen niet meer vastgepind op een huwelijk
Lees ook:Handig tijdschrift voor bruidsparen uit Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “47 doden op bruiloft

  1. bagdad

    verbaasd maar niks vermoord ze allemaal maar alle afgaanse en iraakse kinderen doe maar als er niks aan de hand is bericht maar niet over het is niet erg pas het blanken maar een dat is het een drama of niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>